Seven Circles of Innovation
Beskrivelse
Forskningsrapport om innovationsledelse, Center for ledelse & Fremtidstanken, 2005.

"Excellent. Interesting data on the innovation level in Danish industry, strong learning in the findings and good practical advise in how to improve innovation in ones company. Well done!"
Lars Bo Madsen, Director, R&D, Coloplast

Her er resultaterne af et projekt, som har involveret internationale forskere og toneangivende danske virksomheder. Rapporten leverer et bud på en ny dansk model for innovationsledelse og viser samtidig hvor dygtige danske virksomheder og offentlige organisationer er til at håndtere innovation. Ifølge undersøgelsen er der klar god økonomi i at være meget innovativ - de mest innovative virksomheder tjener i gennemsnit 20 pct. mere på bundlinien end de, de ikke er det. Desværre er kun 16 pct. af alle danske virksomheder og offentlige organisationer meget innovative - selv om 85 pct. siger, at det er strategisk afgørende at være innovativ.

Rapporten gennemhuller flere myter omkring innovation. For eksempel er det ikke nødvendigt at have mange kreative hoveder ansat for at være en meget kreativ organisation. Tværtimod, de mest kreative er også de mest systematiserede og strukturerede af alle virksomheder. Innovation kræver med andre ord fokus og flid.

Hent hele rapporten på www.sevencirclesofinnovation.com

Læs også klummen Innovationens DNA

"The report makes fascinating reading."
John Bessant, Professor of Innovation Management and Senior Fellow, (UK) Advanced Institute of Management Research, University of Cranfield

Omtale:
Innovation mangler struktur
Udgivet
2005

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk