Heartcore
Beskrivelse
Hvad skal der til for at en virksomhed lykkes?

Mads Øvlisen leverer i bogen "Heartcore" opskriften på den ledelsesmodel, der har bidraget til at gøre Novo Nordisk til en af verdens førende virksomheder på sit område. Ti år efter han fratrådte som koncernchef følger virksomheden fortsat hans ledelsestænkning - med stor succes.

Trin for trin fortæller Mads Øvlisen hvordan en ledelsesmodel voksede frem, der skaber vækst og fornyelse ved at frigøre energien i det enkelte menneske. Hvordan man når større mål ved at arbejde lige så målrettet med bløde værdier som hårde resultater, mens finansiel konkurrenceevne bliver balanceret med social og miljømæssige ansvar.

"Heartcore" er en ledelsesform, der er udsprunget af den danske kultur - men leverer succes verden over. Mads Øvlisen rådgiver i dag som den eneste danske erhvervsleder FN om hvordan virksomheder i samarbejde med verdenssamfundet kan skabe en bæredygtig fremtid med mere vækst og velstand for alle.

Bogen er tænkt som en inspirationskilde for enhver leder, der drømmer om succes med lang holdbarhed. Dette er første gang, Mads Øvlisen præsenterer sin samlede ledelsestænkning, der i dag danner skole verden over.
Udgivet
2011

Medforfatter(e)
Mads Øvlisen

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk