Innovation Champion 2011
Beskrivelse
PRESSEMEDDELSE - Hvis du er innovativ har du muligheden for at komme på Danmarks Innovation Dream Team. Nu åbner konkurrencen Innovation Champion 2011. Hvis du er en af dem, der driver nytænkningen på din arbejdsplads eller i din egen virksomhed, kan du vinde konkurrencen og blive profileret i Berlingske Nyhedsmagasin.

Innovation Champion måler den enkelte deltager på innovationskompetencer - fra initiativ og viden til samarbejde og ressourcer. Meld dig til Innovation Champion på www.innovationchampion.dk og find ud af hvor stærk din profil er. Vinderne bliver præsenteret på en konference i efteråret og portrætteret i Berlingske Nyhedsmagasin.

"Innovation handler om det enkelte menneske. Man kan indføre nok så mange systemer og værktøjer på en arbejdsplads, men om det lykkes at forvandle ideer til nye løsninger beror i sidste ende på de mennesker, der er med i processen. Mange er dygtige til det. Nu skal vi have de bedste frem i lyset til inspiration for andre," siger Mikael Lindholm, initiativtager til Innovation Champion og direktør i udviklingshuset Innovation Inside.

Innovation Champion henvender sig til ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder. Hver deltager vil blive bedømt af kolleger og uafhængige assessorer på en række kriterier, som er vigtige for innovation. Kriterierne bygger på international forskning om hvilke kompetencer, der er afgørende for succesfulde innovationsprojekter.

"Vi har sat innovationskompetencerne på formel og lader nu danskerne teste sig selv. Det kan bidrage til en større indsigt til hvordan man mestrer innovation - både for den enkelte deltager og arbejdspladsen som helhed," siger Søren Salomo, professor i innovationsledelse og direktør for DTU Executive School of Business.

Konkurrencen er et samarbejde mellem udviklingshuset Innovation Inside, DTU Executive School of Business og Berlingske Nyhedsmagasin, samt IBC og e-conomic. Læs mere om hvordan du deltager på www.innovationchampion.dk.

Oprettet
Maj 2011

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk