Innovation Champion 2010
Beskrivelse
PRESSEMEDDELSE - Nu går jagten på Danmarks innovationsmestre ind. Hjælp os med at finde kandidater til den nye konkurrence Innovation Champion.

Vi skal leve af at forvandle gode ideer til nye produkter og løsninger. Det er en nøglekompetence på fremtidens arbejdsmarked. Men hvem er dygtigst til det i Danmark? Det vil den nye landsdækkende konkurrence Innovation Champion levere svar på.

Innovation Champion måler den enkelte deltager på innovationskompetencer - fra kreativitet til samarbejde og problemløsning. Hvor innovativ er du? Meld dig til Innovation Champion på www.innovationchampion.dk og find ud af det. Vinderne i konkurrencen vil blive præsenteret på en konference i samarbejde med Institut for selskabsledelse og portrætteret i Berlingske Nyhedsmagasin.

"Innovation handler om det enkelte menneske. Man kan indføre nok så mange systemer og værktøjer på en arbejdsplads, men om det lykkes at forvandle ideer til nye løsninger beror i sidste ende på de mennesker, der er med i processen. Mange er dygtige til det. Nu skal vi have de bedste frem i lyset til inspiration for andre," siger Mikael Lindholm, initiativtager til Innovation Champion og direktør i udviklingshuset Innovation Inside.

Innovation Champion henvender sig til ledere og medarbejdere i private og offentlige virksomheder med mindst 25 medarbejdere. Hver deltager vil blive bedømt af kolleger og uafhængige assessorer på en række kriterier, som er vigtige for innovation. Kriterierne bygger på den seneste internationale viden om hvilke kompetencer, der er afgørende for succesfulde innovationsprojekter.

"Vi har sat innovationskompetencerne på formel og lader nu danskerne teste sig selv. Det kan bidrage til en større indsigt til hvordan man mestrer innovation - både for den enkelte deltager og arbejdspladsen som helhed," siger Søren Salomo, professor i innovationsledelse og direktør for DTU Executive School of Business.

Konkurrencen er et samarbejde mellem udviklingshuset Innovation Inside, DTU Executive School of Business og Berlingske Nyhedsmagasin, samt Institut for selskabsledelse. Læs mere om hvordan du deltager på www.innovationchampion.dk.

Oprettet
April 2010

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk