Danmark får en Innovationsfabrik
Beskrivelse
PRESSEMEDDELELSE - International Business College i Kolding har indgået et samarbejde med INNOVATIONinside om at skabe et kraftcenter for den danske innovationsbevægelse i den tidligere Gori-fabrik i Kolding. Den tidligere farvefabrik på 12.000 kvm bliver bygget om til en træningslejr for fremtidens danske innovationsstyrker.

"Det er et fremragende initiativ, som kan løfte hele Danmarks konkurrenceevne. Vores fremtidige velstand og velfærd beror på hvor gode vi er til at udvikle nye ideer og forvandle dem til nye løsninger. Vi skal derfor udvikle stærke innovationskompetencer for at bevare konkurrenceevnen. Innovationsfabrikken i Kolding bliver en løftestang for den danske innovationsevne," siger Mikael Lindholm, direktør i INNOVATIONinside.

Innovationsfabrikken skal hjælpe danske ledere, medarbejdere og studerende i at mestre innovationens vinderkompetencer, og forvandle danske virksomheder fra at være en arbejdsstyrke til en innovationsstyrke.

Innovationsfabrikken vil kombinere læring med praksis, der omfatter strategi, ledelse, kompetencer, værktøjer og målinger, hvor læringen tager udgangspunkt i en personlig anvendelse af innovationens metoder og muligheder.

Innovationsfabrikken stræber samtidig efter at skabe ny viden om og indsigt i innovation ved hjælp af undersøgelser, projekter, seminarer, konferencer, m.m., der blotlægger vilkår, metoder og best practice for optimal innovation.

Innovationsfabrikken har det som ambition at bidrage til en state-of-the-art innovationskultur i Danmark.

Innovationsfabrikken samarbejder med en bred vifte af innovationsinteressenter i Danmark og udlandet, hvor formålet er at udvikle en stærk innovationskultur - med afsæt i Danmark, med inspiration for verden.

Det nye uddannelsescenter åbner dørene i juli 2011.

Oprettet
April 2010

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk