Danmarks bedste til innovation
Beskrivelse
Næsten alle vil gerne skabe innovation i deres virksomhed. Men i over 80 procent af danske virksomheder er der utilfredshed med resultaterne. Læs om de fire nødvendige innovationskompetencer samt om vinderne af konkurrencen Innovation Champion 2009.

Næsten alle taler om innovation. Ikke så underligt i en verden, der forandrer sig med en hast, så det landskab, man opererer i nu, er helt anderledes end det, man ventede for få et halv år siden.

Få tør gætte på, hvad deres virksomhed skal kunne levere få år ud i fremtiden. En forandringens tid, der kalder på fornyelse.

Men det er samtidig svært at skabe fornyelse. Alt for let havner virksomheder i drift-mode og fortsætter ad samme spor som hidtil.

«Vi ved fra flere undersøgelser, at omkring 85 procent af erhvervslederne er utilfredse med den innovationsindsats, som foregår i virksomheden, fordi resultaterne er for små. Så det at innovation ikke fungerer godt nok, er helt klart det normale i dag,« siger Mikael Lindholm, managing partner i udviklingshuset Innovation Inside og fortsætter:

«Det er i høj grad, fordi man ikke i tilstrækkelig grad har fået forankret de enkelte funktioner ned på konkrete mennesker. Der er behov for forskellige profiler af innovationskompetencer hos konkrete mennesker, der skal bidrage med hver deres ekspertise til projektet.«

Læs artiklen i Berlingske Nyhedsmagasin - Klik på Link

Dato
27-11-2009


Link

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk