Hvad ønsker du dig til jul?
Beskrivelse

Hvilke tre ting ser du helst ligge under juletræet?

En hængekøje i Costa Rica, en iskold mojito og Stephen King's "The Secretary of Dreams".

 

Hvad ønsker du dig på vegne af Computerworld?

At vi når ud med budskabet om en nødvendig ny digital dagsorden for Danmark - det er helt nødvendigt, hvis vi skal klare os bedst muligt i fremtiden og veksle de teknologiske muligheder til højere livskvalitet.

 

Hvem fra it-branchen vil du gerne holde jul og udveksle gaver med?

Jeg kunne tænke mig at mødes med alle progressivt tænkende til en juletræsfest i Second Life og udveksle virtuelle gaver, som den enkelte selv har skabt. Det ville være en herlig demonstration af danske digitale kompetencer og kreativitet. Det lykkes nok ikke i år - men så næste.  

 

Hvem skal du holde jul med?

Med min familie, min dejlige hustru og mine tre børn, og svigerfamilien - det er os, der lægger hjem til julen i år. Det glæder jeg mig meget til - gløgg, Disney, kirke, pakkeleg og julesange. Det plejer at udarte sig temmelig festligt.

 

Hvad har årets højdepunkt været for Computerworld?

At se den nye redaktion træde i karakter og præstere klassisk dybdeborende journalistik som afsløringen af de hemmelige jobkartelaftaler mellem A.P. Møller og IBM, der forhindrer tusinder af it-ansatte frit at skifte job. Det er flot journalistisk håndværk, som varmer ethvert redaktørhjerte.

 

Hvad er dit personlige højdepunkt for 2006?

Det har været at bidrage til en fornyelse af Computerworld som mediet for den digitale dansker og se læserne anerkende det med positive skudsmål og stigende læsertal på avisen.

 

Hvad skal du have at spise juleaften?

Vi har en amerikansk inspireret tradition med en stor, fyldt kalkun med brunede kartofler og Waldorfsalat, gode flasker Brunello, og så ris-a-la-mande med en fløjlsblød årgangsport.   Dato
20-12-2006

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk