Dansk virtuelt eksperimentarium
Beskrivelse

PRESSEMEDDELELSE - Computerworld, IBM og Innovation Lab inviterer til åbningsreception i det danske eksperimentarium House of Horizon i den virtuelle verden Second Life den 2. marts kl. 11:00.

 

Åbningen bliver blandt andet fejret med en Carpark North-koncert i Second Life og en række konkurrencer. I den virkelige verden bliver der samtidig holdt en åbningsreception i Innovation Labs lokaler på IT-Universitet i København. De to begivenheder vil være koblet sammen.

 

Det innovative design af eksperimentariet House of Horizon er udtænkt af Danmarks største arkitektfirma, Arkitema, og konstrueret af et virtuelt byggeteam under ledelse af amerikaneren Aimee Weber, som er tidens måske hotteste designer i den virtuelle Second Life-verden.

 

Åbningsdagen vil byde på guidede ture rundt i House of Horizon. Computerworlds faste stab af Second Life-reportere vil være til stede og svare på spørgsmål fra åbningsgæsterne. Tilsvarende vil repræsentanter for IBM, Innovation Lab og Computerworld være til stede.

 

"Vi er i Second Life, fordi vores brugere er der. Dette er måske det bedste udtryk for fremtidens tredimensionelle internet. Hvad det kan bruges til er et spørgsmål, som vi søger svar på. Etableringen af det unikke eksperimentarium House of Horizons er en måde at komme svarene nærmere," siger chefredaktør Mikael R. Lindholm, Computerworld.

 

For at besøge House of Horizons er det nødvendigt at etablere en avatar i Second Life og klikke på adressen http://slurl.com/secondlife/IBM%202/92/180/22. Alternativt kan man finde House of Horizons på følgende koordinater: 90, 190, 00.

 

TV2's dækning af åbningsreceptionen:

http://gfx-master.tv2.dk/images/secondlife/carpark_north.wmv


Oprettet
Marts 2007

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk