Innovation Cup
Beskrivelse
NY KONKURRENCE - Danmark skal være verdens mest innovative nation. Men - hvordan? Hvem er de mest innovative og hvordan er de det? Innovation Cup leverer svaret.

Det er konkurrencen om hvem der er Danmarks mest innovative virksomheder. Formålet er at få de mest innovative virksomheder frem i lyset, så vi kan få nye rollemodeller, lære af de bedste, få indsigt i innovationens væsen, få data til forskning og erhvervsudviklingspolitiske tiltag, der fremmer innovative virksomheder.

Konkurrencen går i luften i september 2005, hvor deltagerne bliver rekrutteret. Vinderne bliver offentliggjort i 2006.

Grundlaget for konkurrencen er en avanceret analyseramme, som bygger på forskningsprojektet "Innovationen syv cirkler", som står nærmere beskrevet under "udgivelser". Det er reelt et internationalt best practice benchmark værktøj, som gør det muligt for deltagerne at måle deres innovationsevne mod andre virksomheder. Derfor er konkurrencen en læreproces for deltagerne, foruden en mulighed for berømmelse og inspirationskilde for andre.

Der findes mange konkurrencer, men ingen, der måler virksomhedernes innovationsevne - den kompetence, der mere end noget andet afgør fremtiden på markedspladsen. Innovation Cup hylder ikke fortidens resultater, men fremtidens sejre.Download
Oprettet
September 2005

Tilbage
Mikael R. Lindholm, Fyrrevej 15, 2680 Solrød Strand, Telefon: , mrlindholm@mail.dk